Bezoekers kunnen kunnen weer reparaties laten verrichten aan elektrische en elektronische apparatuur of andere defecte gebruiksvoorwerpen.
Bezoekers kunnen kunnen weer reparaties laten verrichten aan elektrische en elektronische apparatuur of andere defecte gebruiksvoorwerpen. (Foto: )

Kapotte spullen weer gemaakt in repair café

Het repair café gaat zaterdag 14 september van van 9.30 tot 12.00 uur weer van start in de Hezebrink aan de Dominee van Rhijnstraat 69 in Emst.

Emst - Bezoekers kunnen kunnen weer reparaties laten verrichten aan elektrische en elektronische apparatuur of andere defecte gebruiksvoorwerpen. Ook de dames zijn weer paraat met de naaimachine om uw kleding te herstellen. Wie langskomt met een kapot apparaat kan met een kop koffie of thee in de hand zien hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Deze morgen is er ook een gediplomeerde ICT-keurmeester van de organisatie MijnComputerHulp aanwezig die vragen beantwoord over de computer en mobiele apparaten zoals tablets en smartphones, printers, camera's en meer.

De stichting Gered Gereedschap is aanwezig om overtollige gereedschap in ontvangst te nemen. Het gereedschap wordt gerepareerd zodat het aan een tweede leven kan beginnen in een ontwikkelingsland.

Wie oude mobieltjes of lege cartridges heeft, kan die inleveren

Meer informatie over het repaircafé is te krijgen via repaircafeepe@gmail.com of 0578 - 676767

Joop de Haan
Meer berichten