De wisseltrofee werd uiteindelijk overgenomen door Mannschaft & Sons, die 157 punten wisten te behalen van de mogelijke 174.
De wisseltrofee werd uiteindelijk overgenomen door Mannschaft & Sons, die 157 punten wisten te behalen van de mogelijke 174. (Foto: Achterin de Platenkast)

Mannschaft & Sons slaan toe in Emster Popquiz

Na de succesvolle eerste editie in februari, schoven op vrijdag weer elf teams aan voor de tweede Emster Popquiz in het restaurant van Gezinspark 't Smallert in Emst.

Emst - Opnieuw nam Achterin de Platenkast de deelnemers mee in een achtbaan door meer dan zestig jaar popgeschiedenis, met onder andere een Familieronde, een Google Translate-ronde en een muzikale bingo in zomerse sferen.

De bingo was dit keer extra spannend omdat niet het team, maar elke deelnemer een bingokaart kreeg. De prijzen voor de volle horizontale en verticale rij waren snel vergeven. Maar het duurde lang voordat de eerste gelukkige met een volle kaart zicht meldde. Het lid van team M-Wave ging er vandoor met een mooi Smallert-pakket.

Uiteindelijk ging het er in de quiz om wie de meeste parate kennis had op muziekgebied. Die strijd lag volledig open omdat de winnaars van de vorige keer, De Schuttelties, er niet bij konden zijn.

De wisseltrofee werd uiteindelijk overgenomen door Mannschaft & Sons, die 157 punten wisten te behalen van de mogelijke 174. Tweede werd The Family en de derde plaats was voor M-Wave.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden