Arend Vinke houdt ook dit seizoen de uitslagen bij van alle eerste voetbalteams uit Hattem, Heerde en Epe. Foto: Dennis Dekker
Arend Vinke houdt ook dit seizoen de uitslagen bij van alle eerste voetbalteams uit Hattem, Heerde en Epe. Foto: Dennis Dekker (Foto: )
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen uit de regio

Regio - De voetbalploeg WZC uit Wapenveld is goed aan de competitie begonnen. De WZC'ers wonnen de, o zo belangrijke, gemeentederby bij Vevo met 3-0. Dat het er lekker fanatiek aan toe ging, bleek wel: Vevo kreeg twee gele kaarten en WZC drie.

Ook Vios uit Vaassen verrichtte goed voetbalwerk. De Vaassenaren wonnen de moeilijke uitwedstrijd bij Swift keurig met 0-3. Levi Tuasela scoorde twee maal. De Vaassense ploeg kreeg wel een maal geel.

SEH uit Heerde won thuis na een 0-2 achterstand met 4-2. De Heerder ploeg ontving een gele kaart. Vv Oene dat het in de bekerwedstrijden zo goed deed, verloor teleurstellend met 2-1 bij Elspeet. De ploeg uit Oene kreeg drie maal geel.

Vv Hattem dat de afgelopen weken een matige voorbereiding had, deed afgelopen weekend juist uitstekend werk door met 1-0 van het sterke Olympia te winnen. Er werd één Hattemse gele kaart uitgereikt.

Ook buurman Hatto-Heim won. Bij DSV werd het 1-2. EZC'84 speelde met 1-1 gelijk tegen het sterke SDS. Er werd een geel kaart uitgereikt aan een EZC'er. Vv Heerde en SV Epe zijn de competitie uitstekend begonnen.

Heerde won thuis van Beilen met 2-1. De ploeg uit Heerde kreeg wel een rode kaart. Ook SV Epe won met 2-1. In de wedstrijd tegen AZC heeft de topscorer van vorig seizoen (Stefan Lokhorst) laten zien dat hij ook dit seizoen weer grote plannen. Lokhorst maakte beide doelpunten.

Vv Emst won thuis van Vilsteren met 3-0. Wouter van Amersfoort scoorde twee maal en Rick van Mourik een maal. De ploeg uit Emst kreeg wel een maal geel. Sv Vaassen speelde de eerste competitiewedstrijd gelijk. Thuis werd het 1-1 tegen Albatross. Wesley Stegeman maakte het doelpunt.

Bij sv Wissel en Kcvo is er door de trainers nog veel voetbalwerk te verrichten. Beide ploegen leden een monsternederlaag. Wissel ging bij Raalte met 5-0 onderuit en Kcvo bij Overwetering met maar liefst 7-1.

Topscorers Bokaal 2019-2020: 1. Levi Tuasela, Vios en Stefan Lokhorst, SV Epe, Wouter van Amersfoort, vv Emst (2).

Fair Play Cup 2019-2020: 1. Hatto-Heim, sv Vaassen en SV Epe (0 strafpunten).

Dennis Dekker
Meer berichten