Annemiek Visch en Alida Knippels hebben  hebben jarenlang ervaring op het gebied van ouderenzorg.
Annemiek Visch en Alida Knippels hebben hebben jarenlang ervaring op het gebied van ouderenzorg. (Foto: )

Dagbesteding in de huiskamer van Oene

Oene - De Huiskamer van Oene houdt zaterdag 12 oktober van 13.00 tot 17.00 uur open huis.

Aan de Donselaarsweg 33 in Oene is sinds kort De Huiskamer van Oene gevestigd. Het is een dagbesteding voor ouderen en wordt gerund door Annemiek Visch en Alida Knippels. Beiden komen uit de zorg en hebben jarenlang ervaring op het gebied van ouderenzorg.

Annemieke en Alida hebben samen het plan opgepakt om een dagbesteding voor ouderen te starten in het voormalige groene kruisgebouw in Oene. Het gebouw leent zich uitstekend voor deze doelgroep. De locatie is een fraai vrijstaand pand met veel ruimte en licht en met een mooie ligging tegenover de weilanden.

Het pand heeft de beschikking over een ruime huiselijke kamer, aparte hobbyruimte en een prikkelarme ruimte en er is de mogelijkheid om zelfstandig de tuin in te gaan. De afgelopen maanden is het pand van binnen onder handen genomen, opnieuw geschilderd en gezellig ingericht en er is een mooie huiselijke plek gecreëerd met een ongedwongen en gemoedelijke sfeer, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Wie meer willen weten over de dagbesteding dan kan contact opnemen via dehuiskamervanoene@gmail.com of www.dehuiskamervanoene.nl.

Joop de Haan
Meer berichten