Kinderen en personeel hadden een leuke openingsdag van bso Kleurrijk van Koppel-Swoe.
Kinderen en personeel hadden een leuke openingsdag van bso Kleurrijk van Koppel-Swoe. (Foto: )

Lachende gezichten bij opening bso Kleurrijk

Epe - Door de enorme groei van de buitenschoolse opvang (bso), is Koppel-Swoe een nieuwe bso in MFC Kleurrijk gestart: bso Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge Weerdschool en W.G. van de Hulstschool is dat een aanwinst.

Vorige week werd de bso op feestelijke wijze geopend.

Bij bso Kleurrijk is gekozen voor een huiselijke en moderne inrichting. De gezellige huiskamer is ingericht met allerlei speelgoed en materialen voor de kinderen die de bso bezoeken.

Centraal staat een grote tafel waar kinderen een spelletje kunnen doen of kunnen knutselen met allerlei materiaal uit de knutselkast. Er is ook een relax-hoek waar een boek of tijdschrift kan worden gelezen. Ook is er een grote kast met spelletjes, speelgoed en een bureau waar de kinderen even op een tablet kunnen spelen.

Ook kan er buiten worden gespeeld, naast een eigen plein, maakt de bso gebruik van het plein van peuteropvang de Buurtkabouters.

Bso Kleurrijk biedt op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag plek voor elf kinderen en er zijn nog een aantal plekken vrij.

Meer informatie over de nieuwe bso via planning@koppelswoe.nl of www.kinderopvangepe.nl. Bellen naar Hester Rook kan ook 06 - 20219200.

Joop de Haan
Meer berichten