Hatto-Heim won met 1-2 bij Olympia en is daarmee koploper geworden. Foto: Gradus Dijkman
Hatto-Heim won met 1-2 bij Olympia en is daarmee koploper geworden. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

regio - WZC heeft thuis gewonnen van Wilsum. De Wapenvelders deden dat met een ware korfbaluitslag; het werd 8-2. Sportverslaggever Arend Vinke over deze wedstrijd: "WZC heeft hiermee nu al aangetoond dat ze belangrijke stappen willen zetten richting het kampioenschap." WZC-topscorer van vorig seizoen, Emir Balavac, was ook weer inzetbaar. Na een schorsing van drie wedstrijden, scoorde hij maar liefst vier keer.

Hatto-Heim deed weer uitstekend werk. De ploeg won bij Olympia met 1-2. De ploeg uit Hattem is daarmee de koploper geworden na vier wedstrijden. Buuurman vv Hattem deed het ook voortreffelijk. De ploeg won thuis keurig met 3-2 van Elspeet. Wesley van Winsum scoorde zijn derde doelpunt van dit seizoen. Hattem kreeg wel een maal rood en twee maal geel uitgereikt.

SEH blijf hoog staan in de ranglijst. De ploeg uit Heerde won met 2-1 van Wijthem. Erik Barneveld en Mathijs Logtenberg scoorden de doelpunten.

Ook EZC'84 won weer eens. De ploeg uit Epe behaalde de eerste overwinning van dit seizoen. Thuis werd met 3-1 gewonnen van Vierhouten.
Vevo verloor thuis van het sterke VSV, het werd 0-4. De ploeg uit Veessen kreeg een gele kaart. De gemeentederby tussen Vios en vv Oene eindigde in 2-2. Het zijn de eerste verliespunten van Vios, maar tegelijkertijd ook het eerste punt van Oene dit seizoen. Beide ploegen kregen vier maal geel.

SV Epe heeft het in de thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Overwetering geweldig gedaan. De ploeg won met 4-1. Lars Krijgsman scoorde twee maal, Stefan Lokhorst pikte ook zijn goaltje mee. De ploeg kreeg een maal geel.

Vv Heerde speelde bij EMMS 2-2 gelijk. De ploeg uit Heerde kreeg meer kansen dan de tegenstander. Die werden helaas niet allemaal benut. De ploeg kreeg weer geen kaarten en heeft daarmee in dit seizoen nog geen kaart gekregen.

Ook de ploeg van trainer Harrie de Graaf deed het weer uitstekend: vv Emst won thuis van het sterke CCV met 3-1. Jeroen van Essen scoorde twee keer en Wouter van Amersfoort maakte zelfs zijn zevende doelpunt dit seizoen. De ploeg kreeg twee maal geel. Beide Vaassense zondagploegen verloren hun wedstrijden met 2-1. Sv Vaassen thuis van Robur en Kcvo uit bij koploper Helios.

De wedstrijd van sv Wissel tegen Go Ahead werd gestaakt. De stand was 3-2 in het voordeel van de ploeg uit Deventer.

Topscorers Bokaal: 1. Wouter van Amersfoort, vv Emst (7 doelpunten), 2. Stefan Lokhorst, SV Epe (6), 3. Wijnand Meilink, Hatto-Heim en Emir Balavac, WZC (4).

Fair Play Cup: 1. Vv Heerde (0 strafpunten), 2. Hatto-Heim (4) 3. EZC'84 (6) en 4. vv Emst (10).

Dennis Dekker
Meer berichten