Foto:
Sport

Padel bij Tennisclub Hattem

Hattem - Bij Tennisclub Hattem kan nu ook padel worden gespeeld. Padel is een snel groeiende racketsport met kenmerken van squash en tennis.

Het wordt gespeeld op een klein tennisveld tussen glazen wanden en in een kooi. Deze combinatie zorgt voor snelle en spannende rally's. Door tegen en via de wand te spelen, komt er een extra element in het spel. De sport is erg laagdrempelig, snel aan te leren en geschikt voor alle leeftijden.

TC Hattem is een actieve club. Met de aanleg van twee padelbanen naast de huidige acht tennisbanen (vijf gravel en drie kunstgras), zal de activiteit op de club alleen maar toenemen.

Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november kan kennis worden gemaakt met padel. Van 19.00 tot 21.00 uur zijn er padelexperts die uitleg geven. Het is vrije inloop en voor alle leeftijden.

Alleen komen kijken kan ook. Zaterdag 2 november is de opening van de padelbanen en vanaf 3 november zijn de padelbanen ook af te huren. Een baan reserveren kan via https://tchattem.baanhuur.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden