Inner Wheel en Rotary Epe reiken cheques uit aan vijf goede doelen in de gemeente Epe.
Inner Wheel en Rotary Epe reiken cheques uit aan vijf goede doelen in de gemeente Epe. (Foto: )

Uitreiking Epe fietst voor Epe

Epe - De cheques van de fietstocht voor het goede doel 'Epe fietst voor Epe' was vorige week in De Keet van Heerde. In totaal was er 8.200 euro bij elkaar gefietst.

De aanwezigen genoten na met beelden van de dag zelf, die een goede impressie gaven van de prachtige fietstocht in de mooie natuur in onze omgeving, de gezellige sfeer, de heerlijke versnaperingen en heel veel gezelligheid op de Hagedoorns Plaatse.

Voorzitter Lian Schulte reikte de cheques uit namens Inner Wheel Epe en Rotary Epe.

Als eerste werd Mixed Hockeyclub Epe naar voren geroepen, zij hebben gefietst voor een nieuw speelveldje en ontvingen een cheque van 1.400 euro.

Het Cultuurhistorisch Museum in Oene had 1.150 euro bij elkaar gefietst voor een touchscreen en het Vaassens Fanfarekorps 1.500 euro voor twee nieuwe saxofoons voor jeugdleden.

Vrouwen van Nu uit Vaassen/Emst ontvingen 1.500 euro voor een geluidsinstallatie in de Hezebrink. Tenslotte was het de beurt aan het Hospice Casa Vera, dat 2.650 euro kreeg voor een verrijdbare tillift.

In 2020 zal 'Epe fietst voor Epe' voor de 10e keer worden gehouden, ten bate van nieuwe goede doelen in de gemeente Epe.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden