SC Rouveen pakt in de slotfase de overwinning tegen koploper sv Hatto-Heim. Foto: Gradus Dijkman
SC Rouveen pakt in de slotfase de overwinning tegen koploper sv Hatto-Heim. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

regio - Oene heeft het na de 4-1 overwinning van vorige week weer uitstekend gedaan. Afgelopen zaterdag won de ploeg thuis van het sterke Swift. Weer werd het 4-1. Jasper Mosterd scoorde weer twee maal. Hij zet zijn totaal dit seizoen daarmee op zeven.

De ploegen Vios en Hatto-Heim verloren hun wedstrijden. Vios met 3-2 van HTC en koploper Hatto-Heim met 2-3 van Rouveen.

WZC behaalde een belangrijke overwinning bij Dronten. De Wapenvelders wonnen met 0-1. Tristan Keijl maakte al weer zijn zesde doelpunt van dit seizoen. De ploeg kreeg een maal geel.

Drama

Ook vv Hattem deed weer goede zaken. De ploeg won bij Hulshorst met 1-3. Ben Ali Ahlaq scoorde twee maal, Felix Noordberger maakte het andere doelpunt voor Hattem. Voor Vevo uit Veessen zorgden de laatste seconden van de wedstrijd voor een drama. Voor de derde maal op rij werd het weer geen overwinning: 1-1. Hugo Rakhorst scoorde het Veessense doelpunt. De ploeg kreeg geen kaarten.

EZC'84 en SEH uit Heerde verloren zeer teleurstellend. EZC van Harskamp met 2-1 en SEH uit bij Kampen ook met 2-1. Beide ploegen kregen geen kaarten. SV Epe heeft afgelopen weekend weer laten zien dat het zeker een kandidaat is voor het kampioenschap. Men won met 1-6 bij het zeker niet zwakke Colmschate'33. Stefan Lokhorst was goed voor drie doelpunten. Lars Krijgsman scoorde twee maal en ook Koen Logen pikte een goaltje mee.

Drie goals van Tom

Ook sv Vaassen deed het geweldig. De ploeg won maar met liefst 4-1 van Turkse Kracht. Tom Tangeler scoorde drie maal en zet daarmee zijn doelpuntentotaal op zes. Raymond Stegeman scoorde ook voor Vaassen.

De wedstrijd van vv Heerde tegen Zuidwolde werd gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. Na 60 minuten was de stand 1-0 voor Zuidwolde.

Vv Emst blijft na de mooie overwinning tegen Go-Ahead in Deventer (1-4) op kampioenskoers. De ploeg uit Emst kreeg geen kaarten. Sv Wissel verloor bij Mariënheem met maar liefst 7-0. Hun Vaassense buurman Kcvo won thuis van Diepenveen met 4-0. Edwin Stegeman, Wouter van Spanje, Daniel Hulleman en Stan Hagen maakten de goals.

Topscorers Bokaal: 1. Stefan Lokhorst, SV Epe (11 doelpunten), 2. Wouter van Amersfoort, vv Emst (8), 3. Jasper Mosterd, vv Oene en Stijn Rorije, vv Heerde (7).

Fair Play Cup: 1. EZC'84 (10 strafpunten), 2. SEH, vv Heerde en vv Emst (12), 4. Vevo en Hatto-Heim (15).

Dennis Dekker
Meer berichten