Theatermaker Folkert Wesseling speelt twee keer in pannenkoekenrestaurant De Ossenstal zijn voorstelling over de wolf.
Theatermaker Folkert Wesseling speelt twee keer in pannenkoekenrestaurant De Ossenstal zijn voorstelling over de wolf. (Foto: )

De wolf komt op bezoek in De Ossenstal in Epe

Epe - De wolf komt vrijdag 8 en zaterdag 30 november op bezoek bij pannenkoekenrestaurant De Ossenstal. Folkert Wesseling vertelt dan zijn succesvolle voorstelling 'De Wolf, back in town'.

De wolf; het is een van de meest gebruikte personages in sprookjes, mythen en fabels. Lang leek er voor het mystieke dier enkel nog een toekomst weggelegd in boeken en verhalen. Maar de wolf is terug. Reden voor theatermaker Folkert Wesseling om een voorstelling te maken over de wolf. Hij interesseerde zich erg voor alle nieuwsberichten over wolvensporen, rondzwervende wolven, tot aan de vestiging op de Veluwe. 'De wolf back in town' is gemaakt in samenwerking met Staatsbosbeheer. Folkert heeft in de voorbereidingen veel met wolvenexpert Lennard Jasper gesproken.

Aanvang om 20.00 uur kaarten bestellen kan via info@ossenstal.nl. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Joop de Haan
Meer berichten