Sportprijs Epe 2019

Epe - Welke sporter of welk sportteam verdient dit jaar de Sportprijs 2019? En wie ontvangt straks de Heel Epe Beweegt-prijs?

Inwoners van de gemeente Epe kunnen vanaf nu tot en met woensdag 27 november hun favorieten aanmelden voor deze beide aanmoedigingsprijzen.

De Sportprijs eert sporters of sportteams die een sportieve topprestatie hebben geleverd. De Heel Epe Beweegt-prijs gaat naar een maatschappelijk sportinitiatief of mensen die daaraan speciaal hebben bijgedragen. Met beide prijzen brengt de gemeente Epe bijzondere sportprestaties en sportinitiatieven uit het afgelopen jaar onder de aandacht. Als aanmoediging om vooral door te gaan. Vanwege de uitmuntende prestatie. Of omdat door dit initiatief zoveel andere mensen kunnen bewegen.

Inwoners van de gemeente Epe kunnen tot en met woensdag 27 november iemand voordragen voor één van beide prijzen. Sportprestaties en initiatieven tussen 1 november 2018 en 1 november 2019 komen daarvoor in aanmerking. Uit alle aanmeldingen kiest de jury drie genomineerden. Eén van de juryleden is de winnaar van de Sportprijs 2018, Jamano Kertokarijo.

In december kan iedereen een stem uitbrengen op de genomineerden. De Sportprijs en de Heel Epe Beweegt-prijs worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op maandag 6 januari 2020.


Op de website van de gemeente Epe (www.epe.nl/sportprijs) staat meer informatie over de prijzen en de voordrachtprocedure.

Joop de Haan
Meer berichten