De sponsoren van het Ondernemersevent zetten hun handtekening onder het contract.
De sponsoren van het Ondernemersevent zetten hun handtekening onder het contract. (Foto: )

Ondernemersevent Heerde in teken duurzaamheid

Heerde -Sponsoren van het Ondernemersevent Heerde 2019 het sponsorcontract ondertekend. Met de sponsoring van deze lokale groep ondernemers wordt het evenement mogelijk gemaakt. Het wordt voor de derde keer gehouden. Het thema van dit jaar is Duurzaamheid.

Het event is bedoeld voor alle ondernemers in de gemeente Heerde, van het MKB tot zelfstandige, en van winkelier tot zakelijke dienstverlening. Hwet wordt gehouden in De Heerd aan de Griftstraat.

"Als organisatie zijn we erg blij met deze lokale ondernemers, die via hun sponsoring mee willen werken aan dit event", zegt wethouder Wolbert Meijer. "Het is hét jaarlijkse event van en voor ondernemers in onze gemeente. We merken dat steeds meer ondernemers het als een belangrijk netwerkevent beschouwen."

Het ondernemersevent vindt dit jaar plaats op donderdag 14 november. Sprekers zijn weerman Reinier van den Berg en Karolina Ryszka, econoom van Rabobank Nederland. Er is een pitch van lokale ondernemers en ruimte om te netwerken.

Het ondernemersevent wordt georganiseerd door Bedrijven Contact Heerde, Ondernemers Vereniging Heerde, Ondernemersvereniging Wapenveld en de gemeente Heerde. Het event wordt gesponsord door Lagemaat, Ondernemersfonds gemeente Heerde, MijnEML.nl/MijnMVO.nl, Den Boon Group, Bitufa/Leadax en Rabobank Noord Veluwe.

www.heerde.nl/ondernemersevent

Joop de Haan
Meer berichten