Sinterklaas in Vaassen
Sinterklaas in Vaassen

Sinterklaas intocht in Vaassen

Vaassen - Sinterklaas komt zaterdag 16 november naar Vaassen. Ook dit jaar blijft de Sint weer slapen in Kasteel Cannenburch.

Om 17.00 uur start het feestelijke programma bij Kasteel Cannenburch met dj Marcellus en heel veel zang- en danspieten. Aan de Julianalaan staan van 17.00 tot 20.00 uur foodtrucks.

De optocht begint om ongeveer 18.00 uur bij Heiwegen Herenmode. De Sint rijdt dan op zijn paard door de Marijkeweg, naar de Beatrixweg via de Julianalaan in de richting van Kasteel Cannenburch, waar hij tussen 18.15 en 18.30 uur verwacht wordt.

Sinterklaas zal vanaf de Julianalaan naar het podium voor het kasteel lopen en zal hier worden ontvangen door de loco-burgemeester.

De ondernemersvereniging Vaassen heeft inmiddels op alle basisscholen in Vaassen, bij de jongste groepen, kleurplaten afgegeven. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het Sint Event in de Dorpsstraat op zaterdag 30 november. De kinderen mogen deze kleurplaten tot en met woensdag 27 november inleveren bij Emma & Sam Kinderwinkel of Top1Toys. De kinderen die nog geen kleurplaat hebben ontvangen, kunnen deze ophalen bij Emma & Sam Kinderwinkel of Top1Toys.

Zaterdagmiddag 30 november vindt in de Dorpsstraat voor de eerste keer het Sint Event plaats. Waarbij heel veel mooie prijzen gewonnen kunnen worden met het spannende Kraak de Kluis spel. Ook zal dan de uitslag van de kleurplaten wedstrijd bekend gemaakt worden. Met natuurlijk pieten en muziek! Meer informatie en de spelregels staan op www.ondernemersverenigingvaassen.nl

Niet voor publicatie:

Noot voor de redactie, voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Valent via telefoonnummer 06 51558542.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden