De schaatspas zorgt voor onbeperkt schaatsplezier.
De schaatspas zorgt voor onbeperkt schaatsplezier. (Foto: BertHanekamp)

Onbeperkt schaatsplezier met pasje tijdens Epe on Ice

Epe - De ijsbaan in het Loeffpark, in het centrum van Epe, is deze winter geopend van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari. De Epe on Ice schaatspas is ook dit jaar weer verkrijgbaar. De pas geeft onbeperkt toegang tot de schaatsbaan, ook tijdens activiteiten.

De eenmalige aanschaf van de pas kost 25 (onafhankelijk van leeftijd). Wie ook schaatsen wil huren om onbezorgd en optimaal gebruik te maken van de baan, betaalt 35 euro.

"Zonder schaatspas kost een uurtje schaatsen 3 euro en voor de schaatshuur betaal je 2 euro", zegt Epe on Ice-bestuurslid Joop de Lange. "De rekensom is dan snel gemaakt, zo beseffen veel ouders en grootouders."

"De schaatspas is een populair sinterklaascadeau. De pas biedt niet alleen de gelegenheid tot onbeperkt schaatsen, maar geeft ook toegang tot de schaatsbaan tijdens de disco-avonden en andere activiteiten zoals Kids on Ice."

Vrijwilligers van Epe on Ice staan op zaterdag 23 en 30 november en zaterdag 7 december met een kraam in de Jumbo Supermarkt aan het Gruttersplein 15 in Epe. Wie naar de kraam komt en een pasfoto meeneemt, kan ter plekke de pas laten maken.

Tijdens het openingsweekend en de eerste week van Epe on Ice zijn er vrijwilligers op de baan bij wie de pas aangevraagd kan worden.

Inschrijfformulieren liggen klaar bij Jumbo, Wibra, Dekamarkt, Action, Cigo De Haan, Albert Heijn en Heggies Speelschuur. De ingevulde formulieren kunnen dan inclusief pasfoto afgegeven worden bij het postloket van de Jumbo, waarna men de pas op de bovengenoemde zaterdagen bij de Epe on Ice-kraam kan afhalen. Verzending per post is ook mogelijk, maar dan dient het bedrag vooraf via bankoverschrijving overgemaakt te worden.

Het is ook mogelijk om de schaatspas online aan te vragen. Vul daarvoor op de website www.epeonice.nl het formulier in en download de pasfoto.

Joop de Haan
Meer berichten