Arend Vinke hield afgelopen weekend de uitslagen van de bekerwedstrijden bij van de teams uit de regio Epe-Heerde-Hattem. Alleen vv Oene bekert door. Foto: Dennis Dekker
Arend Vinke hield afgelopen weekend de uitslagen van de bekerwedstrijden bij van de teams uit de regio Epe-Heerde-Hattem. Alleen vv Oene bekert door. Foto: Dennis Dekker (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Bekervoetbal uit de regio

Regio - Vv Oene kan in de competitie de draai nog niet vinden. Toch doen de voetballers het uitstekend in de bekerwedstrijdenreeks. Afgelopen weekend won het team van derdeklasser Helios.

De ploeg speelde thuis tegen het team dat in de competitie met SV Epe strijdt voor het kampioenschap. Uiteindelijk werd het 2-2. Mike van Zwolle en invaller Stefan Kruitbosch scoorden de doelpunten. Het doelpunt van Kruitbosch (de 2-1) was volgens onze verslaggever Arend Vinke van 'wereldklasse'. "Wat mij betreft was dit het doelpunt van het jaar."

Uiteindelijk won Oene na strafschoppen van Helios uit Deventer. Het werd 5-3. Vios uit Vaassen, dat het in de competitie juist wel goed doet, verloor thuis de bekerwedstrijd van derde klasser Hoevelaken: 2-3. Aan Noah Tuasela lag het niet, hij scoorde twee maal.

Ook SEH is uitgeschakeld voor de beker. Het team uit Heerde verloor eervol van tweede klasser FC Horst met 2-1. Erik van Barneveld scoorde het doelpunt.

Ook SV Epe ligt uit de beker. Bij het tweede van DVS werd het 4-4. De ploeg uit Ermelo won na strafschoppen. Stefan Lokhorst liet zien dat hij dit seizoen in grootse vorm steekt, hij scoorde drie (!) maal. Koen Logen maakte het andere Eper doelpunt.

Ook Emst ligt uit de beker. Ze verloren thuis met 1-3 van vierdeklasser Heeten. Vv Heerde speelde de gestaakte competitiewedstrijd van enkele weken tegen Zuidwolde uit. Toen stond het 1-0 voor Zuidwolde. Uiteindelijk werd het 1-1 door een doelpunt van Corstiaan Altenburg.

Dennis Dekker
Meer berichten