Foto:

Tekenen en schilderen voor kinderen in Oene

Oene - Docente Marianne ten Hoove houdt maandag 16 december tussen 15.00 en 16.30 uur een introductiemiddag tekenen en schilderen in Oene. Kinderen vanaf 6 jaar
kunnen dan kennismaken met teken- en schilderlessen.

In Epe, Vaassen en Windesheim geeft Marianne ten Hoove al meerdere jaren teken- en schilderlessen. Ze heeft ruime ervaring in het geven van teken- en schilderlessen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Begrippen als kleur(-menging), en licht en donker komen tijdens haar lessen aan de orde. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het kijken naar vormen. Op die manier wordt er haast spelenderwijs gewerkt aan het ontwikkelen van de eigen creativiteit van een kind of jongere. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de hand van verschillende thema's, waarbij te denken valt aan seizoenen, een landschap, fruit, dieren of de wereld. Marianne heeft ervaring met verschillende materialen: houtskool, aquarel, pastel(potloden), plakkaat- en acrylverf, inkt, potlood en aquarel(potloden). Al dan niet in combinatietechniek. Ze kan de verschillende technieken die bij de materialen horen goed overbrengen.
De proefles wordt gegeven in Fantasietheater Kaleidescoop aan de Horthoekerweg 17 in Oene. Aanmelden en meer informatie via m.tenhoove@chello.nl of 0578-575974.

www.vaassencreatief.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden