Als verrassing kwamen namelijk pieten langs om een potje te voetballen tegen de mini's van hatto-Heim. Natuurlijk gingen de mini's er ook dit jaar weer met de winst vandoor. (foto:Gradus Dijkman)
Als verrassing kwamen namelijk pieten langs om een potje te voetballen tegen de mini's van hatto-Heim. Natuurlijk gingen de mini's er ook dit jaar weer met de winst vandoor. (foto:Gradus Dijkman) (Foto: Gradus Dijkman)
Sport

Mini's Hatto-Heim sluiten het jaar feestelijk af

Hattem - De mini's van SV Hatto-Heim hebben het jaar 2019 zaterdag gezamenlijk afgesloten. Na afloop was er de prijsuitreiking voor de beste mini van het afgelopen half jaar en de beste penaltynemer.

Extra vroeg verzamelden alle mini's zich op het bevroren hoofdveld van sv Hatto-heim. Voor sommige mini's was het voor de laatste keer dat ze mee konden voetballen omdat ze doorstromen naar de pupillen.

En deze keer was het extra speciaal. Als verrassing kwamen namelijk pieten langs om een potje te voetballen tegen de mini's. Natuurlijk gingen de mini's er ook dit jaar weer met de winst vandoor. De pieten waren ook bij de prijsuitreiking en deelden aan alle kinderen een mooie medaille uit.

De top-3 'beste penaltynemer' en 'mini van het jaar' werden ook bekend gemaakt. Voor deze prijswinnaars was er een extra beker te verdienen. Sinds de zomervakantie zijn er wedstrijdjes gespeeld en penalty's genomen.

Stan Tijssen was de beste penaltynemer. Hij eindigde voor Rowan Bastiaan en Siem Geertsma.
Jelle van Guilik wist de meeste wedstrijdjes te winnen en werd uitgeroepen tot 'mini van het jaar'. Hij eindigde voor Roan van der Meulen en Ruben Immink. Voor Jelle was het de tweede keer dat hij werd uitgeroepen tot mini van het jaar. Daarom mocht hij de grote wisselbeker weer mee naar huis nemen.

Na afloop bedankte voorzitter Henk Bultman de trainers Joop Gerritsen en Herman Haverkamp voor hun jarenlange inzet. De beide trainers zetten zich al jaren in voor de mini's. Inmiddels spelen de mini's van de eerste lichting in het eerste elftal van SV Hatto-Heim. De vereniging is dan ook erg blij met beide heren. De ochtend werd afgesloten met pannenkoeken, groente en fruit in de kantine.


Met vriendelijke groet,


Gradus Dijkman

Joop de Haan
Meer berichten