Lekker knutselen in het atelier bij BSO Kanjers. In de Kerstvakantie is er een programma met ruimte voor vrije invulling, buitenspelen en bewegen.
Lekker knutselen in het atelier bij BSO Kanjers. In de Kerstvakantie is er een programma met ruimte voor vrije invulling, buitenspelen en bewegen. (Foto: Dennis Dekker)

Kleinschalige uitbreiding vakantie bso Koppel-Swoe

Alle kinderen die gebruik maken van de Vakantie BSO van Koppel-Swoe krijgen elke vakantie weer een uitdagend en afwisselend programma voorgeschoteld. Speciaal voor kinderen die een iets minder grote groep prettig vinden, start er in de kerstvakantie op Kindercentrum Kanjers een kleinschalige Vakantie BSO op maandag, dinsdag en donderdag.

Epe - Bovenal hebben ze een fijne vakantiedag. Kinderen van alle scholen kunnen deze buitenschoolse opvang in de schoolvakanties bezoeken.

Tijdens schoolweken biedt Koppel-Swoe op vijf plekken aan. In de vakantie is dat samengebundeld op één locatie: Kindercentrum Kierewam. Daar mogen kinderen vakantie vieren met heel veel ruimte voor vrije invulling. Ook wordt er op deze bso van alles aangeboden wat er voor zorgt dat kinderen veel buiten zijn.

Er is veel tijd voor sport en (buiten)spel, maar ook voor koken en bakken en creatieve activiteiten. Vanwege een blijvende groei van het aantal bso-kinderen die in de Vakantie BSO, komt de uitbreiding in Kindercentrum Kanjers.

Het activiteitenprogramma van de andere Vakantie BSO (locatie Kierewam) wordt voor de kleinschalige BSO bij Kanjers zo aangepast dat er een vergelijkbaar programma is plaatsvindt.

Bij vragen over deze BSO of voor het aanmelden van kinderen kan er contact opgenomen worden met onze afdeling Planning, planning@koppelswoe.nl.

Meer informatie is te vinden op onze website www.kinderopvangepe.nl.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden