Kerst koopavond in Hattem

Hattem - Rond Uit Hattem houdt samen met de winkeliers een Kerst koopavond op vrijdag 13 december van 17.00 tot 21.00 uur. Deze koopavond is in de Kerkstraat en Kruisstraat. De winkeliers gaan gezellig buiten een kraampje neerzetten, aangevuld met particuliere kramen met kerstspulletjes, zoals handgemaakte kerststukjes, kransen, vogeltaarten, kaarsen, sjaals, en mutsen.

Verder is er livemuziek, een kerstman, een wandelende kerstboom, een steltloper met verhalen en andere gezellige activiteiten in deze straten.
Voor wie een lantaarnoptocht met kaarsjes mee wil maken is er weer een gratis stadswandeling om 19.00 uur. De stadsgids vertelt de deelnemers onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem aangevuld met mooie gedichten van de stadsdichter. De historische wandeling start bij het Toeristisch Informatie Punt. Aanmelden kan via info@ronduithattem.nl.

Het gospelkoor El Shaddai treedt om 19.00 en 20.00 op voor de Dijkpoort. Het studie orkest van Ons Genoegen is te horen vanaf 19.00 halverwege de Kerkstraat. Ook is er in de straten muziek van ensemble Ontwaakt (tussen 18.00 en 19.00), een a capella koortje Stop Talking (17.00 -19.00) en de midwinterhoornblazers (19.00 -20.30).

Om 20.00 uur is er een inloopconcert van gemengd koor Decibel met internationale kerst- en winternummers in de Veste, Korte Kerkstraat 8.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden