Sv Hatto-Heim gaat als trotse koploper de winterstop in. Foto: Gradus Dijkman
Sv Hatto-Heim gaat als trotse koploper de winterstop in. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Hatto Heim is na een uitstekende eerste seizoenshelft, de winterkampioen geworden. De laatste wedstrijd voor de winterstop is met 1-0 gewonnen van BAS. Het belangrijke doelpunt werd pas in de extra tijd gemaakt door Joep van Apeldoorn. De ploeg kreeg geen kaarten.

Buurman vv Hattem heeft tot nu toe, een heel wat minder seizoen. Afgelopen weekend verloor de ploeg bij Swift met 4-2. Felix Noordberger scoorde beide Hattemer doelpunten.

Ook WZC doet het tot nu toe uitstekend het blijf in de top van het klassement staan na de mooie overwinning thuis met maar liefs 6-1 te winnen tegen het zeker niet zwakke Wijthem het goud haantje was weer zo als al vaker Emir Balavac hij schoorde drie maal en staat nu op 10 doelpunten dit seizoen Vios verloor thuis tegen Eleet in de laatste seconden een 3-2 voorsprong het werd 3-3 Dennis de Jong schoorde twee maal het andere doelpunt kwam van Richard van Beek de ploeg kreeg geen kaarten EZC SEH en VEVO verloren een wedstrijden EZC bij EDE 3-1 DE ploeg kreeg geen kaarten SEH bij koploper Heerenbroek met 4-1 en VEVO na zeven gelijke spelen MET 2-0 bij NV BOYS .De wedstrijd van Oene werd afgelast door een sterf geval.

Stefan Lokhorst is met groot verschil topscore geworden in de winterstop hij schoorde maar liefs 16 tien maal zijn ploeg die altijd de volle winst behaalde de laatste maanden speelde nu bij Diepenveen 1-1 Coen Logen schoorde het doelpunt de ploeg kreeg wel een maal rood en twee maal geel Kcvo vaassen en Emst verloren een wedstrijden KCVO thuis tegen Robur 3-1 Westra schoorde het enige doelpunt voor zijn ploeg het kreeg een maal geel .bij buurman Vaassen hebben ze dit seizoen donker kerstdagen nu verloor de ploeg weer bij Warnseveldse Boys met een korfbal uitslag 7-0 ook Emst verloor zijn wedstrijd wat dit seizoen niet vaak gebeurt het verloor bij Marienheem met 2-0 het kreeg een maal geel de ploeg speelt as Zondag de belang rijke wedstrijd van het seizoen het speelt in Terwolde de in haal wedstrijd bij Terwolde bij een gelijk spel of een overwinning heeft de ploeg een mooie kans om volgend seizoen vierde klas spelen. De wedstrijden bij vv Heerde en sv Wissel zijn afgelast.

Tussenstand van de Media Magneet Topscorers Bokaal 2019-2020:

1. Stefan Lokhorst, SV Epe (16 doelpunten), 2. Emir Balavac, WZC en Wouter van Amersfoort, vv Emst (10), 4. Niek Wijenberg, vv Heerde (9), 5. Lars Krijgsman, SV Epe, Stijn Rorije vv Heerde en Wesley van Winsum, vv Hattem (8).

De tussenstand van de Media Magneet Fair Play Cup 2019-2020:

1. Hatto-Heim en vv Heerde (22 strafpunten), 3. Vv Emst (28), 4. sv Vaassen (30), 5. SEH (31).

Dennis Dekker
Meer berichten