Van links af Hans Reil, Marjan en Jan Koelewijn en Han Reil.
Van links af Hans Reil, Marjan en Jan Koelewijn en Han Reil. (Foto: Orgelmakerij Reil)

Jubileum bij Orgelmakerij Reil

Heerde - Jan Koelewijn is dit jaar 40 jaar orgelmaker. Hij trad op 1 oktober 1979 in dienst bij de firma Leeflang uit Apeldoorn. Sinds 1 januari 1995 is hij in dienst bij Orgelmakerij Reil in Heerde.

Vanuit zijn functie als hoofd van de afdeling intonatie (klankgeving) reist hij namens de orgelmakerij door Nederland en over de hele wereld. Hij heeft vanuit zijn kennis en ervaring reeds vele jaren ook een sturende rol rond nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kenmerkend is daarbij zijn betrokkenheid bij het werk en alle mensen daaromheen. Samen met zijn collega’s heeft het tot prachtige resultaten geleid.

Het is een bedrijfstraditie dat een jubilaris door de collega’s op de werkplek, onder andere met ‘een ludiek bord’ werd verrast. De directie bood Jan, zijn vrouw Marjan en de kinderen met hun partners een gezellig etentje in De Postkamer in Heerde aan. Dit gebeurde in het bijzijn van huidige- en vroegere medewerkers met hun partners.

Jan Koelewijn ontving - na een toespraak van directeur Hans Reil waarin hij de ontwikkelingen rond de jubilaris in drie tijdsperioden verdeelde - het gouden bedrijfsinsigne behorende bij het 40-jarig jubileum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden