'Geef een glimlach cadeau' op Wereldkankerdag

'Geef een glimlach cadeau' op Wereldkankerdag

Kim Brummel-Martens van Salon Schoonheid in Epe doet mee aan landelijke actie stichting Look Good Feel Better.
Kim Brummel-Martens van Salon Schoonheid in Epe doet mee aan landelijke actie stichting Look Good Feel Better. (Foto: )

Epe - 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.' Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met bijna 450 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'.

Vanaf Wereldkankerdag, dinsdag 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Kim Brummel - Martens van Salon Schoonheid in Epe doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: "Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met 'Geef een glimlach cadeau'."

In februari geeft Salon schoonheid vijf mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl.

De campagne 'Geef een glimlach cadeau' wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden