Sport

Nettie van Bussel clubvrouw 2020 van vv Oene

Oene - Nettie van Bussel is tijdens de nieuwjaarsreceptie van vv Oene benoemd tot clubvrouw van de vereniging van 2020. Nettie staat op zaterdag regelmatig achter de bar en verzorgt de jaarlijkse reanimatiecursus.

Ook voor allerlei hand- en spandiensten wordt nooit vergeefs een beroep op haar gedaan. Nettie ontving hiervoor een mooi aandenken en bloemen. 

De spelers en leiding van Oene 3 hadden de organisatie op zich genomen van de snertwandelloop, die eveneens werd gehouden. Al wandelend door Oene moesten de vele deelnemers opdrachten doen en vragen beantwoorden. Ook een mystery guest ontbrak niet. Bij terugkomst kon iedereen genieten van snert. Op het sportpark vertoonde freestyle voetballer Maarten zijn kunsten aan de jeugd. En konden de kinderen zelf ook laten zien wat ze in hun mars hadden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie blikte voorzitter Richard Berghorst in zijn toespraak terug op het afgelopen jaar. Chris Ipenburg werd aan de aanwezigen voorgesteld als nieuwe trainer van Vrouwen 1. Ook Bardy Verhoef werd welkom geheten. Hij wordt met ingang van het volgende seizoen hoofdtrainer van Oene 1.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden