Foto: Michaël Terlouw

MessAge-dienst in Vaassen

Vaassen - De Vaassense Dorpskerk houdt zondag 26 januari opnieuw een laagdrempelige MessAge-dienst. Deze dienst zal worden geleid door ds. Sjoerd Muller uit Beekbergen. Gospelkoor/band Tin Speransa uit Nijkerk zal onder leiding van Marcel Koning zingen. Het thema van deze dienst is 'Dankbaarheid'.

Sjoerd Muller is deeltijdpredikant in Epe. Daarnaast werkt hij voor KRO/NCRV. Als reporter werkt hij voor de Radio 5-programma's 'Bert op 5' en 'Zin in Weekend'. Daarvoor ook bij Groot op 5, Katholiek Nederland Radio en Kruispunt. Van januari tot en met maart 2017 werkte hij als redacteur en researcher bij de tv-programma's 'Mijn Maria' en 'Jacobine op Zondag'.

Alhoewel Tin Speransa al ruim 25 jaar bestaat is het in Vaassen minder bekend. Het is de eerste keer dat ze in een dienst meedoen. De naam komt uit het Papiamento en betekent Heb Hoop. Tin Speransa bestaat uit ruim zestig zingende leden, een band en enkele technici. Het koor heeft meegewerkt aan tv-programma's als Nederland Zingt en Hour of Power. Ook werkt het koor elk jaar mee aan een benefietconcert.

Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie, thee en fris. Dan is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leden van de werkgroep en de kerkenraad. De dienst begint om 19.00 uur. Na afloop wordt een extra collecte bij de uitgang gehouden voor de onkosten van de dienst.

Joop de Haan
Meer berichten