De koffieochtend van november in de Rooms katholieke kerk in Hattem trok ongeveer twintig belangstellenden. Het samenzijn wordt vrijdag 31 januari herhaald.
De koffieochtend van november in de Rooms katholieke kerk in Hattem trok ongeveer twintig belangstellenden. Het samenzijn wordt vrijdag 31 januari herhaald. (Foto: )

Koffieochtend in kerk wegens succes herhaald

Hattem - De koffieochtend eind november in de Rooms Katholieke kerk in Hattem (aan de Zuiderzeestraatweg) was zo'n succes, dat het samenzijn vrijdag 31 januari wordt herhaald. Aanvang is dan om 11.00 uur.

Ruim twintig mensen hadden zich in november aangemeld en de ochtend verliep heel genoeglijk. Na de koffie werd er een rondleiding in de kerk verzorgd en daar was voldoende te zien.

Voor sommigen was het de eerste keer in een Rooms Katholieke kerk. De Rooms Katholieke kerk kent een rijke traditie waarvan veel voorbeelden geshowd konden worden. Na de rondleiding volgde een broodjeslunch.

Zo'n opkomst van ruim twintig personen was een opsteker voor de organisatoren. Het was de eerste keer dat deze koffieochtend werd gehouden.

Vrijdag 31 januari is er weer koffie of thee, gevolgd door een eenvoudige broodjesmaaltijd.

De koffieochtend begint om 11.00 uur. Wie geen eigen vervoer heeft, kan een beroep doen op de autovriendendienst via 06- 2248 6690. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro. Opgeven kan via 06 - 2248 6690 of brigb@solcon.nl.

Joop de Haan
Meer berichten