Foto:

Gemeente Hattem houdt inloopbijeenkomst over Omgevingsvisie

Hattem - De gemeente Hattem houdt donderdag 13 februari van 17.30 tot 20.30 uur een inloopavond over de Omgevingsvisie.

Hattem is een geweldige stad. Het is hier mooi wonen, de natuur is prachtig, mensen kijken naar elkaar om. Er zijn goede voorzieningen en er is volop werk. Dat wil de gemeente zo houden en zelfs verbeteren. Daarom denkt de gemeente graag met inwoners na over het Hattem van nu en hoe de toekomst eruit kan zien. Wat is de identiteit van Hattem? Wat zijn de kwaliteiten van de Hanzestad?

Hattem - De gemeente heeft een eerste opzet gemaakt voor de identiteit en koers voor de toekomst. Deze wil de gemeente met inwoners delen. De inbreng wordt gebruikt voor de Omgevingsvisie Hattem. Het plan waarin de gemeente haar ambities en koers voor heel Hattem vastlegt. De Omgevingsvisie is een visie waar iedereen iets van kan vinden en waar dit jaar – op verschillende momenten - samen aan wordt gewerkt.

Achterliggende gedachte is dat Hattem nooit af is. Van een nieuwe woonwijk, plannen voor een woonzorgzone en het veranderen van een bedrijventerrein naar woningbouw, tot onderhoud aan wegen en openbaar groen. Maar ook: hoe wordt de zorg georganiseerd, kan iedereen wonen in Hattem, hoe wordt de betrokkenheid bij het verenigingsleven vergroot en hoe veilig is de buurt. De inloopavond wordt 13 februari gehouden in het Stadhuis. Om 18.15 en 19.15 uur is er een korte uitleg over de Omgevingsvisie.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden