Geert Jan Dalhuisen en Geert Jan van Ark ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. 'Met deze samenwerking hopen we meer starters in de regio te kunnen ondersteunen vanuit onze stichting.'
Geert Jan Dalhuisen en Geert Jan van Ark ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. 'Met deze samenwerking hopen we meer starters in de regio te kunnen ondersteunen vanuit onze stichting.' (Foto: eigen foto)

Van der Zeestichting steunt Starterscollectief Veluwe

Regio - Met een handtekening werd het officieel: sinds begin 2020 is de Ir. R.R. Van der Zee Stichting partner van het Starterscollectief Veluwe. Een logische keuze, zegt voorzitter Geert Jan van Ark.

De Van der Zeestichting ondersteunt ondernemers, organisaties en ideële regionale initiatieven die, direct of indirect, de werkgelegenheid op de Noord-Veluwe stimuleren. “Dit doen we met geld, kennis en een uitgebreid regionaal netwerk.” vervolgt Van Ark. “Zo willen we bijdragen aan een leefbare en economisch gezonde regio.”

Het aantal startende ondernemers in de regio is de afgelopen jaren flink gestegen. Een ontwikkeling die volgens Van Ark nieuwe uitdagingen en trends met zich meebrengt, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting en financieringen. Geert Jan Dalhuisen, voorzitter van het Starterscollectief Veluwe: “Juist daarom hebben we vorig jaar ons netwerkcollectief opgericht. De beginfase van het ondernemerschap en de successen en uitdagingen die daarbij horen, is wat ons verbindt.”

De Van der Zeestichting wil met het partnerschap bijdragen aan de doelstellingen van het Starterscollectief. Met een financiële bijdrage voor de netwerkavonden, maar ook met de inzet van kennis en netwerk. Meer info op www.starterscollectiefveluwe.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden