De vrijwilligers van buitenplaats Cannenburch, een bijzondere plek om te werken. Voor werkzaamheden binnen en buiten worden nieuwe vrijwilligers gezocht.
De vrijwilligers van buitenplaats Cannenburch, een bijzondere plek om te werken. Voor werkzaamheden binnen en buiten worden nieuwe vrijwilligers gezocht. (Foto: )

Vrijwilligers nodig voor kasteel en in de tuinen Cannenburch

Vaassen - Buitenplaats Cannenburch zoekt vrijwillige medewerkers. De vrijwilligers werken op een mooie locatie in Gelderland, bezorgen bezoekers een onvergetelijke dag en werken samen met betrokken collega's.

Ter aanvulling op de teams in het kasteel wordt één collega gezocht die als suppoost bezoekers wegwijs maakt door het kasteel, drie collega's die een gastvrije kop koffie of thee schenken in het kasteelcafé en twee collega's die het visitekaartje zijn voor onze bezoekers in de museumwinkel.

Gevraagd wordt een beschikbaarheid van vier dagen per maand van 12.00 tot 17.00 uur, waarvan één dag in het weekend, en het hebben van een e-mailadres.

Wie liever in de buitenlucht werkt kan op de dinsdagochtend helpen bij de gewassen in de historische moestuin. Plus dat er nog een collega wordt gezocht die op donderdagochtend de handen uit de mouwen steekt in het kasteelpark.

Het programma voor vrijwilligers start op zaterdag 15 februari om 14.00 uur. Belangstellenden maken dan kennis met toekomstige collega's en om 15.00 uur worden ze meegenomen voor een rondleiding over de begane grond van het kasteel.

Aanmelden kan via cannenburch@glk.nl. Er staat die middag een goodiebag van Geldersch Landschap & Kasteelen voor belangstellenden klaar.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden