Technische zaken overhandigd bloemen aan Davy Eustacia na ondertekenen contract. (foto: Edwin Fennema)
Technische zaken overhandigd bloemen aan Davy Eustacia na ondertekenen contract. (foto: Edwin Fennema) (Foto: Edwin Fennema)
Sport

Davy Eustacia wordt nieuwe trainer SV Wissel

Wissel - Davy Eustacia is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van SV Wissel. Davy neemt daarmee het stokje over van William Hulshof die einde van dit seizoen SV Wissel verlaat.

Davy is op dit moment nog actief als assistent trainer bij hoofdklasser VV Berkum. Daarvoor is hij trainer geweest bij o.a. DETO, VV DEN HAM en DOS '37.

Davy zelf heeft op het veld gevoetbald bij DOS '37 en ASV '57. In de zaal heeft hij gespeeld bij Almelo FC in de topklasse.

De technische commissie van SV Wissel heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met Davy en ziet de samenwerking voor volgend seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

Ad Kooyman bereidt is gevonden als interim-voorzitter van de SV Wissel in het bestuur plaatst te nemen. Zijn kandidaatstelling zal op de volgende ledenvergadering waarvoor de leden nog een uitnodiging krijgen, bekrachtigt moeten worden.

Ad is vanaf 2007 lid van de SV Wissel en voetbalt thans bij het veteranen elftal. Daarnaast is Ad scheidsrechter en neemt hij zo af en toe een training over bij een jeugdelftal.

Vanaf 2007 tot 2012 heeft Ad een bestuursfunctie uitgeoefend waarvan 3 jaar als voorzitter van SV Wissel. Ad heeft een eigen bedrijf, Go Advised Goup, waarmee hij SV Wissel ondersteunt op het IT gebeuren.

Meer berichten