De cast van Toneelvbereniging Burgerenk die 'Aalbers antiek en brocante' opvoert. Afwezig op de foto zijn Gert Brummel en Gerwin Kamphuis.
De cast van Toneelvbereniging Burgerenk die 'Aalbers antiek en brocante' opvoert. Afwezig op de foto zijn Gert Brummel en Gerwin Kamphuis. (Foto: Iddo Andeweg)

Toneelvereniging Burgerenk speelt blijspel

Epe - De toneelvereniging Burgerenk speelt vier avonden en een middag in maart het blijspel 'Aalbers antiek en brocante'.

De voorstellingen zijn te zien in Wijkvereniging Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, op vrijdag 13 maart, zaterdag 14 maart, vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart, telkens om 20,.00 uur. En op zondag 29 maart om 14.00 uur. De zal is een uur voor aanvang open.

In het blijspel gebeurt er altijd wat in de antiek- en brocantewinkel van Alfons en Trudie Aalbers. Koopjesjagers, eerlijke en minder eerlijke personen passeren de revue. Mensen die wat te koop aanbieden of zichzelf in de aanbieding doen. Maar ook familieleden die problemen komen bespreken.

Kaartjes zijn te reserveren bij de spelers, of telefonisch op de maandag en woensdag tussen 19.00 en 21.00 uur bij Gerwin Kamphuis via 06 - 23132810. Voor niet-leden kosten kaarten 3,50 euro.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden