Na afloop gingen de winnaars op de foto.
Na afloop gingen de winnaars op de foto.
Sport

Bomvol Haltoernooi T.V. Epe

Epe - Het fanatisme op de baan en de gezelligheid in de kantine zorgen dat het Haltoernooi van T.V.Epe niet alleen geliefd is bij leden van de Eper tennisvereniging, maar ook bij tennisliefhebbers van ver buiten Epe. Ook dit jaar kende het toernooi een aantal verrassende winnaars.

Het Haltoernooi van T.V.Epe is al jaren een succesnummer, vanwege deze mix tussen gezelligheid en sportief fanatisme. Het gehele toernooi werd afgewerkt in het weekend van 7 , 8 en 9 februari, te beginnen op vrijdagavond en eindigend met de prijsuitreiking op zondag. Omdat de (uitsluitend) mixwedstrijden worden gespeeld op de binnenbanen zijn ze vanuit de kantine goed te volgen. Dat zorgt voor extra betrokkenheid van het publiek.

Deelnemers van tennisverenigingen uit Lelystad, Apeldoorn, Heerde, Welsum, Vaassen en zelfs uit Groningen kwamen naar Epe om de strijd aan te gaan met de leden van de Eper tennisvereniging. In totaal telde de organisatie 66 inschrijvingen, verdeeld over zeven categorieën. De winnaars: HD poule A: Harrie Kwakkel en Marco Tessemaker. HD poule B: Gerrit Tenkink en Tim Teunis. DD poule A: Dinja Lankhorst en Arianne Bonhof. DD poule B: Monique van den Berg en Alice Gerrits-van den Berg. GD poule A: Richard Beumer en Marjolein Willems. GD poule B: Richard Beumer en Nancy van Polen. GD poule C: Tim Bijsterbosch en Miranda van Erkel. GD poule D: Frans Castermans en Sylvia van der Beld.


 

Joop de Haan
Meer berichten