Onze sportverslaggever Arend Vinke aan het werk. Wekelijks zit hij langs de velden van voetbalverenigingen uit Epe, Heerde en Hattem.
Onze sportverslaggever Arend Vinke aan het werk. Wekelijks zit hij langs de velden van voetbalverenigingen uit Epe, Heerde en Hattem. (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit deze regio

Afgelopen weekend werden er geen competitiewedstrijden gespeeld. Wel was er bekervoetbal en was het de bedoeling dat er enkele inhaalwedstrijden gespeeld zouden worden. Daarom was onze sportverslaggever Arend Vinke ook dit keer weer zeer actief om alle uitslagen bij te houden.

REGIO - Vv Oene heeft zich afgelopen weekend niet kunnen plaatsen bij de laatste zestien van het bekertoernooi van Afdeling Oost. Het team uit Oene verloor thuis van de eersteklasser Dos Kampen met 0-5. Na een tussenstand van 0-1 bij rust, werd het uiteindelijk 0-5. Volgens Arend Vinke was het een verdiende overwinning van DOS Kampen, al vond hij de uitslag wel wat hoog. Het eerste half uur was Oene de beter spelende ploeg. Helaas werden de kansen niet gemaakt. Vooral Jim Schaap kreeg een paar dotten van kansen. Helaas wist hij die niet te verzilveren. Na een half uur kwam DOS op een 0-1 voorsprong.

Vlak na de rust scoorde de ploeg uit Kampen nog een keer. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. In het laatste gedeelte van de negentig minuten scoorde de ploeg uit Kampen nog drie maal. Nu kan vv Oene zich helemaal gaan richten op de belangrijke wedstrijden in de competitie. Zaterdag bijvoorbeeld, speelt het team thuis tegen DSV. Een erg belangrijke wedstrijd. De inhaalwedstrijd van vv Heerde werd weer afgelast. De zeer belangrijke wedstrijd van vv Emst tegen Terwolde is verschoven naar komende zondag. Als de ploeg van trainer Harrie de Graaf deze wedstrijd wint, dan sleept de ploeg de tweede periode binnen. Zo hebben de Emstenaren de kans om het volgend seizoen in de vierde klasse te gaan spelen.

Bij de derde klassers speelden SV Epe en Hatto-Heim (beiden koploper in de klassementen van het zaterdag- en het zondagvoetbal) een oefenwedstrijd tegen elkaar. SV Epe won uiteindelijk met 3-2. Na de rust was het nog 1-1. Maar uiteindelijk won Epe met 3-2. Calvin Overmars scoorde twee maal en Stefan Lokhorst maakte het andere doelpunt. Voor Hatto-Heim scoorden Bram Neuteboom en Dirk Evert Agterhuis.

Hieronder volgen nog even de uitslagen in de Media Magneet Topscorers Bokaal 2019-2020 en de Media Magneet Fair Play Cup 2019-2020.

Topscorers Bokaal

1. Stefan Lokhorst, SV Epe (22 doelpunten), 2. Emir Balavac, WZC (13), 3. Wouter van Amersfoort, vv Emst (11), 4. Winand Meilink, Hatto-Heim (10).

Fair Play Cup

1. Vv Heerde (24 strafpunten), 2. Hatto-Heim (30), 3. vv Emst (34), 4. vv Hattem (40), 5. Vevo (41).

Dennis Dekker
Meer berichten