Arend Vinke verzamelt voor Veluws Nieuws de voetbaluitslagen van alle eerste teams uit de gemeentes Epe, Heerde en Hattem.
Arend Vinke verzamelt voor Veluws Nieuws de voetbaluitslagen van alle eerste teams uit de gemeentes Epe, Heerde en Hattem. (Foto: Pixabay)
Sport

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Vv Oene speelde afgelopen weekend in een thuiswedstrijd gelijk tegen DSV. Het werd 1-1. Oene en vv Hattem staan daarmee gebroederlijk op de derde plaats van onderen. Toch heeft de ploeg uit Oene een beter doelsaldo. Als dat uiteindelijk aan het eind van het seizoen de stand zou zijn, dan blijft Oene ook volgend seizoen in de derde klasse. Jim Schaap scoorde het belangrijke doelpunt. De Oenenaren kregen ook een gele kaart uitgereikt.

regio - Kcvo uit Vaassen, zorgde afgelopen weekend voor een geweldige uitslag. Thuis wonnen de Vaassenaren overtuigend van het zeker niet zwakke Helios. Bij rust stond het nog 0-1, maar uiteindelijk werd het maar liefst 5-1. Dahley Oortwijn scoorde twee maal. Melvin Balk, Stan Hagen en Sem Westra namen de andere Vaassense doelpunten voor hun rekening. De ploeg kreeg een maal geel.

SV Epe speelde thuis gelijk tegen de Warnsveldse Boys: 0-0. Dit eindresultaat was overigens heel anders dan de uitwedstrijd. Bij de boys werd indertijd met 2-8 gewonnen werd. Toch is de ene wedstrijd de andere niet. Het leek er op dat SV Epe-trainer Martijn de Haas dat al aan zag komen. Op zijn Twitter-account verkondigde hij voorafgaand aan de wedstrijd: 'In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst'. De ploeg uit Epe kreeg afgelopen zondag geen kaarten uitgereikt.

Vv Heerde speelde thuis gelijk tegen Emmeloord: 2-2. Daan Niemeijer en Nick Boterman scoorden de Heerder doelpunten. Vv Heerde, vooralsnog de koploper in de Fair Play Cup 2019-2020, kreeg wel twee maal een gele kaart.

De wedstrijden van sv Wissel en vv Emst werden afgelast. De wedstrijd van vv Emst tegen Terwolde werd dit seizoen al voor de zesde keer afgelast. Voor Emst is dit een belangrijke wedstrijd, ze kunnen de tweede periode nog winnen. Dat feestje laat echter nog even op zich wachten. De tussenstanden voor de Media Magneet Topscorers Bokaal 2019-2020 en de Media Magneet Fair Play Cup 2019-2020 zijn hieronder te zien.

Topscorers Bokaal

1. Stefan Lokhorst, SV Epe (22 doelpunten), 2. Emir Balavac, WZC (13), 3. Wouter van Amersfoort, vv Emst (11), 4. Winand Meilink, Hatto-Heim (10), 5. Jasper Mosterd, vv Oene, Niek Weijenberg, vv Heerde, Wesley van Winsum, vv Hattem, Lars Krijgsman, SV Epe en Dennis de Jong, Vios (9).

Fair Play Cup

1. Vv Heerde (28 strafpunten), 2. Hatto-Heim (30), 3. vv Emst (34), 4. vv Hattem (40), 5. Vevo (41), 6 SEH (44), 7. EZC'84 (47), 8. WZC (49).

Dennis Dekker
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden