Foto:
Coronavirus

Initiatief Bedrijvenkring gemeente Epe tijdens Corona crisis

Epe - Bedrijvenkring Gemeente Epe heeft het initiatief Netwerk578 genomen. Dit is een gratis online netwerk voor en door ondernemers uit de regio met netnummer 0578. Tijdens de coronacrisis kunnen zij elkaar met gesloten beurs helpen.

In principe is er iedere week op donderdag van 16.00 tot 16.45 een online sessie. De ene keer is dat een kennissessie, de andere keer een netwerksessie. Maar er wordt een vliegende start gemaakt met een extra eerste kennissessie op dinsdag 21 april, verzorgd door Marjolein van Alken van de Gemeente Epe. Zij vertelt welke financiële regelingen er zijn getroffen vanuit de overheid en hoe ondernemers daar gebruik van kunnen maken.

Op donderdag 23 april staat er een heel ander onderwerp op de agenda: vloggen. Hoe blijf je tijdens de crisis in de picture bij je (potentiële) klanten? Vloggen is een van de middelen die je hiervoor in kunt zetten.

ZZp’ers en andere bedrijfseigenaren kunnen zich gratis aanmelden voor dit netwerk via www.netwerk578.nl. Daar is ook de rest van het programma te vinden. Voorafgaand aan iedere bijeenkomst krijgen de leden de inlogcode om mee te kunnen doen via de mail toegestuurd.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden