Foto: Anna Shvets
Coronavirus

Kruimelschaar helpt bij doet boodschappen

Epe - De bezoekdienst van de vrijwillige hulpdienst de Kruimelschaar ligt door het coronavirus stil, maar de vrijwilligers willen wel boodschappen doen voor mensen die dit niet kunnen of durven. Dit wil de coördinator van de dienst, Zwaantje Nooteboom, graag benadrukken.

 Iedereen is nu genoodzaakt om minimaal anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Hierdoor zijn een aantal diensten van de Kruimelschaar op dit moment gesloten, zoals ook de dienst Vervoer. 

"Wij willen onze vrijwilligers in bescherming nemen, maar boodschappen zijn wel goed te doen", vertelt Zwaantje Nooteboom. "Wij kunnen ons voorstellen dat er nog steeds mensen zijn die hiermee in de knel zitten. Bel ons gerust.”

Wie weet kan er dan op afstand ook nog kort een praatje plaatsvinden."Dit is voor iedereen een moeilijke tijd en we hebben allemaal behoefte aan wat contact.”

Wie hulp nodig heeft bij het halen van boodschappen, of zelf wil helpen met het doen van boodschappen, kan contact opnemen met Zwaantje Nooteboom via 06-10135980.

Meer informatie staat op www.kruimelschaar.nl

Joop de Haan
Meer berichten