Monique Zuidwijk van Alzheimer NL afdeling Oost Veluwe en Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt Hattem (SWH).
Monique Zuidwijk van Alzheimer NL afdeling Oost Veluwe en Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt Hattem (SWH).
Coronavirus

Gele tulpen èn een gesprek aan de voordeur

Hattem - Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt en Monique Zuidwijk van Alzheimer NL Oost-Veluwe hebben woensdag tulpen rondgebracht in Hattem.

Deze gele tulpen zijn gebracht naar Hattemers met dementie die op de wachtlijst staan voor een casemanager, de bezoekers van het Geheugensteunpunt in Hattem en naar zelfstandig wonende Hattemers die in deze tijden wel een bloemetje kunnen gebruiken. Ook werd het kantoor van thuiszorgorganisatie Verian niet overgeslagen. Het was bijzonder te zien dat niet alleen de prachtige gele tulpen maar ook het ‘praatje op anderhalve meter voor de deur' de mensen goed deed.

In deze tijd, waarin er geen bijeenkomsten en dagbesteding zijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, is het vaak extra zwaar thuis. 

Wie behoefte heeft aan een gesprek of een concrete vraag heeft, kan contact opnemen met het Geheugensteunpunt Hattem: coördinator: Ellen Snijder, 06 - 12530048 (dinsdag tot en met vrijdag), hattem@hetgeheugensteunpunt.nl

De actie is mogelijk gemaakt door donaties van mensen in Hattem en Heerde. Fennie Tiemens van het Alzheimer Café Heerde, leverde de tulpen.

Meer berichten