Harrie Stijf (links) overhandigt de eerste cd aan Zwier van der Weerd.
Harrie Stijf (links) overhandigt de eerste cd aan Zwier van der Weerd. ( )

'Hoop vol vertrouwen', nieuwe cd Harrie Stijf

'Hoop vol vertrouwen' heet de nieuwe solo-cd van Harrie Stijf. "Een cd met muzikale verrassingen en een diepere boodschap", aldus de organist. "Een cd die hoop geeft."

In de afgelopen maanden hebben Harrie Stijf uit Wapenveld en Zwier van der Weerd uit Oene elke week een verzoekprogramma gemaakt op woensdagavond én op zondagmiddag. Op de woensdagavond zaten ze in de Grote Kerk te Epe en op zondagmiddag koos Van der Weerd een ludieke of bijzondere locatie. Mensen hebben via Facebook liederen opgegeven en samen hebben ze deze liederen dan gezongen of gespeeld. “Er is nog steeds een grote vraag, dus wij gaan hier voorlopig nog mee door”, zegt Stijf.

De liederen geven troost en vertrouwen voor de toekomst. En dit heeft Stijf aangegrepen om zijn tweede solo-cd te maken. Hij heeft ‘zijn’ Facebook-publiek gevraagd welke liederen er op de cd moesten komen. Dat deed hij in een bijzondere vorm. “Een heleboel liederen heb ik gecombineerd zodat er in elk lied een extra boodschap zit.” 

De eerste cd is officieel overhandigd aan Van der Weerd. “Samen een programma maken, samen optrekken in deze periode. Dat maakt dat hij deze cd heeft verdiend”, vindt Stijf. 

De cd kost 15 euro en is te koop via de site www.koorwereld.nl en bij Visser en Shalom in Wapenveld.

Meer berichten