Het Anton Pieck Museum, hier op archiefbeeld, gaat maandag weer open.
Het Anton Pieck Museum, hier op archiefbeeld, gaat maandag weer open. (Foto: )

Anton Pieck Museum tweede pinksterdag weer open

Hattem - Het Anton Pieck Museum in Hattem is vanaf maandag 1 juni weer beperkt geopend. 

Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, moeten alle bezoeken online of telefonisch vooraf worden gereserveerd. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders, zij moeten hun kaart wel meenemen tijdens het bezoek.  

De bezoekvoorwaarden kunnen wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan (eventuele nieuwe) richtlijnen die de overheid stelt. Meer informatie staat op www.antonpieckmuseum.nl 

Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur, en ook tweede pinksterdag. Er worden maximaal twaalf bezoekers per tijdsblok toegelaten, er zijn drie tijdsblokken samengesteld.

De huidige exposities 'Anton Pieck 125 jaar: Als ik kan tekenen, ben ik gelukkig'is te zien tot en met 10 januari 2021. De expositie 'Bella ItaliaItalië door de ogen van Menno Balm en Anton Pieck', tot en met 31 juli. 

Vanaf half augustus zal de nieuwe expositie 'Er was eens...'te zien zijn. Sprookjes herleven dan in het museum. Het grootste avontuur in het leven van Anton Pieck. Het ontwerp van het Sprookjesbos in de Efteling, zal verteld worden met onder andere beeld uit het fotoalbum van de kunstenaar zelf. 

 

Meer berichten