Geheugensteunpunt Epe/Vaassen begint voorzichtig weer

Epe / Vaassen - Nu de maatregelen van de overheid zijn versoepeld, gaan de geheugensteunpunten in de gemeente Epe gefaseerd open. Vanaf dinsdag 9 juni zijn bezoekers weer welkom. Op de dinsdagen in Kulturhus Epe en op de woensdagen in Kerkelijk centrum De Rank in Vaassen. 

De activiteiteninloop start later met kleine groep en met inachtneming van de richtlijnen en hygiëneregels. Belangstellenden kunnen wel alvast informatie opvragen. 

De ondersteuningsgroep voor mantelzorgers zal ook weer bij elkaar komen. Dit gebeurt, in ieder geval tot de zomer, in besloten kring. Na de zomer start een nieuwe groep. Aanmelden kan via de contactgegevens hieronder.

De cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers van in totaal drie bijeenkomsten van twee uur start naar verwachting na de zomer. Aanmelden kan al wel. 

Het geven van voorlichtingen worden ook opgeschoven tot na de zomer. Wellicht gebeurt dit tijdens een kleinschalige bijeenkomst binnen de diverse dorpskernen. 

 Meer informatie over diensten en activiteiten of alvast aanmelden kan bij Janine Verduijn, coördinator van Het Geheugensteunpunt Epe/ Vaassen, via epe@hetgeheugensteunpunt.nl of 06 - 82677999. 

Zie ook www.hetgeheugensteunpunt.nl

Meer berichten