Gratis advies over energiebesparing voor inwoners Noord-Veluwe

Hattem - Iedere Noord-Veluwse woningeigenaar kan een gratis 25-minutenadviesgesprek met een energieadviseur aanvragen. Vragen die gesteld kunnen worden zijn bijvoorbeeld: is vloerisolatie in mijn woning effectief of waar moet ik op letten als ik offertes heb aangevraagd? 

nitiatiefnemers van de adviesgesprekken zijn de zeven regiogemeenten (Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Hattem en Oldebroek) in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. De gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke en professionele energieadviseurs van Veluwe Duurzaam. 

Wie zich deze maand aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: videobellen via WhatsApp, bellen via een 06-nummer of vaste lijn, of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). De data waarop de 25-minutenadviesgesprekken plaatsvinden zijn: 2 juni, 8 juni, 10 juni, 15 juni, 17 juni, 18 juni en 23 juni. In juli en augustus is er een zomerstop. 

De hoofdvraag en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota’s) kunnen bij de aanmelding worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek zal verlopen. In verband met de planning van de energieadviseurs is inschrijven verplicht. Dat kan via deze link: www.veluweduurzaam.nl/25-minuten

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden