Bestuurslid Gert Toorn overhandigt de prijs aan Michiel de Gooijer.
Bestuurslid Gert Toorn overhandigt de prijs aan Michiel de Gooijer. (Foto: )
Sport

Michiel de Gooijer speler van het jaar SEH 1

Heerde - Verdediger Michiel de Gooijer is verkozen tot de ‘Primera speler van het jaar’ van SEH 1, van het ingekorte seizoen 2019-2020. De felbegeerde wisselbeker, met daarop zijn naam, is daarom deze week -op anderhalve meter afstand- door bestuurslid Gert Toorn van de voetbalvereniging uit Heerde aan de aanvoerder van het eerste elftal uitgereikt.

Ook dit seizoen werd de Primera man of the match tijdens iedere thuiswedstrijd van SEH 1 verkozen. Doorgaans vier ´vaste volgers´ van het team mochten aan de vijf beste spelers punten geven. Naast een tasje met inhoud voor de beste speler van dat duel werd er ook een totaalklassement bijgehouden over het hele seizoen.

Na negen thuiswedstrijden, helaas zijn er door het coronavirus niet meer duels op De Eeuwlanden gespeeld, kwam Michiel de Gooijer als winnaar uit de bus. Hij bleef zijn jongere teamgenoten Wessel van der Most en Robert-Jan van den Hoek nipt voor.

Het eerste elftal van SEH eindigde het afgelopen seizoen op een zesde (gedeeld vijfde) plek in de 4e klasse D. Van de vooraf geplande 26 wedstrijden zijn er uiteindelijk zeventien gespeeld, waarvan dus negen in Heerde.

De uitslag van de ‘Primera speler van het jaar’ van SEH 1 is te vinden op de site: vvseh.nl

Meer berichten