Van links af Ivet Noa, Ize en Jos.
Van links af Ivet Noa, Ize en Jos.

Eerste medailles voor Avond4daagse Heerde - Home edition uitgereikt

Heerde - De commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Club Oost Veluwe heeft de eerste medailles van de Home Edition van de Avond4daagse Heerde uitgereikt aan Yvet Bosman en Noa en Ize van Piekeren. 

Zij liepen alledrie de vijf kilometer. Yvet en Noa voor de vijfde keer en Ize voor de derde keer. Coördinator Jos Melenhorst en Wim Peppelenbos reikten namens de Skeelerclub de medailles en een bloemetje uit. 

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vond ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. 

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, sportmaatjes of het gezin. J

Deelnemers kunnen de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus.. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. En lopen kan ook overdag of in het weekend, en ook vanaf een vakantieadres.

Voor Heerde staat de teller al ruim boven de honderd deelnemers en landelijk zelfs al boven de 30.000. Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. 

Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl, de link en verdere informatie is ook te vinden via de site van de club, van het Skeelerhuus, http://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden