Ondanks het weinige live-publiek maakten gastheren Ernst Bouwmeester en Sven Lindeboom er een ware show van.
Ondanks het weinige live-publiek maakten gastheren Ernst Bouwmeester en Sven Lindeboom er een ware show van. (Foto:Gradus Dijkman)
Sport

Rad van Avontuur XXL van s.v. Hatto-Heim groot succes

Hattem - "Welkom avonturiers, zijn jullie er klaar voor?"  Met deze woorden startte de livestream van het Rad van Avontuur XXL van s.v. Hatto-Heim.

De supportersclub wilde zo de gemiste kantineomzet compenseren en tegelijkertijd haar sponsoren steunen. Er werden vierhonderd loten verkocht, hiermee zorgden de 113 deelnemers samen voor een winst van 1.855 euro.

Waar het clubhuis normaal gesproken gezellig gevuld is, als het Rad van Avontuur gespeeld wordt, zaten daar vrijdagavond slechts enkele leden van de supportersclub én een cameraman.

Ondanks het weinige live-publiek maakten gastheren Ernst Bouwmeester en Sven Lindeboom er een ware show van. Overal in Hattem en omstreken schakelden er deelnemers in. Vanuit de achtertuin, op de bank en zelfs vanaf de camping.

Er viel ook veel te winnen. Er waren 65 prachtige prijzen, van onder andere vaste rad-sponsoren ijsboerderij IJscowd en Machtig Lekker.

Als bonus konden zij ook live meedoen om leuke merchandise van de supportersclub. Het werd een gezellige avond, waarbij 65 gelukkigen én vijf bonuswinnaars er met een mooie prijs vandoor gingen.

Die de volgende dag al bij hen thuis werden bezorgd.

"Ik heb anderhalf uur lang genoten, wat was het lachen", reageerde één van de winnaars.

Meer berichten