Dinsdag ondertekenden wethouder Auke Schipper (rechts) en Rob Alberti van NTP BV, de bouwteamovereenkomst.
Dinsdag ondertekenden wethouder Auke Schipper (rechts) en Rob Alberti van NTP BV, de bouwteamovereenkomst. ( )

Handtekening onder start fase 2 binnenstad Hattem

Hattem - Gemeente Hattem en NTP BV uit Hattem werken in bouwteamverband samen om te komen tot realisatie van het project `Herinrichting binnenstad fase 2’. Dinsdag ondertekenden wethouder Auke Schipper en Rob Alberti van NTP BV, de bouwteamovereenkomst.

Wethouder Auke Schipper: "Na de afronding van de werkzaamheden op de Markt, Kerkplein en de Kerkhofstraat kijken we vooruit naar de herinrichting van de binnenstad fase 2. Bij de werkzaamheden op de Markt zijn positieve ervaringen opgedaan met het werken in bouwteamverband."

"Deze manier van samenwerken zorgt er voor dat in ontwerp en in uitvoering de expertise van de aannemer ten volle benut kan worden. Ook heeft het voordeel in tijd; zodra het ontwerp klaar is, hoeft er geen aparte aanbesteding voor de uitvoering plaats te vinden. Om deze redenen is gekozen om de herinrichting fase 2 in bouwteamverband te doen. Uit meerdere plannen is het plan van aanpak van NTP BV voor de `herinrichting fase 2’ in de aanbesteding als beste beoordeeld."

De aankomende periode begint het ontwerpproces en start het gesprek hierover met de omgeving. De werkzaamheden voor de herinrichting van de binnenstad fase 2 starten begin 2021.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden