Chauffeurs van de Kruimelschaar rijden weer

Epe - De afdeling vervoer van Vrijwillige Hulpdienst de Kruimelschaar heeft de auto's sinds 1 juli weer gestart. De chauffeurs bieden vervoer voor mensen uit Epe en omgeving, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of een dokter.

Wel zijn er nog wat maatregelen van kracht. Zo kan mag er maximaal één persoon per keer mee. Van tevoren wordt ook naar de gezondheid gevraagd. En er zijn eventueel mondkapjes aanwezig. Wie een rit nodig heeft kan bellen met 06 - 23132456. Een van de coördinatoren regelt dan een chauffeur. 

Bij de Kruimelschaar kost een rit binnen Epe 3,50 euro en buiten Epe 30 cent per kilometer. Dit is puur een kleine onkostenvergoeding voor de vrijwilliger. De vervoersdienst is bedoeld voor mensen voor wie het reguliere openbaar vervoer te lastig is, vanwege een rollator of dementie. 

Bij de afdeling vervoer zijn op dit moment genoeg vrijwilligers aan het werk. De algemene hulpdienst van de Kruimelschaar kan nog wel coördinatoren gebruiken. Bel voor meer informatie hierover met 06 - 10135980.

Kijk voor meer info ook op www.kruimelschaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden