Foto:

Cliënten zijn weer welkom bij WZU Veluwe

Regio - Bezoekers zijn weer welkom in alle locaties van WZU Veluwe, waaronder in Epe De Boskamp aan de Albert Schweitzerlaan en in Wapenveld Rehoboth aan De Vree.

Inmiddels heeft WZU Veluwe alweer nieuwe cliënten verwelkomd en ook de komende tijd staan opnames gepland. Nieuwe cliënten geen coronagerelateerde klachten hebben tijdens de opname en moeten uit voorzorg eerst veertien dagen in quarantaine verblijven. 

De vele acties van particulieren en bedrijven tijdens de corona-periode zijn voor cliënten en medewerkers WZU Veluwe een grote steun geweest. Bloemen, kaarten, talloze kindertekeningen. Eigengemaakte cadeautjes, gratis maaltijden. Muzikale optredens. Vanaf het moment dat de deuren van de woonzorglocaties medio maart op slot gingen, werden cliënten en medewerkers vrijwel dagelijks op allerlei manieren verrast. "De cliënten mochten dan wel geen bezoek ontvangen, het was overduidelijk dat ze niet werden vergeten", zegt bestuurder Wim Martens. "De cadeautjes en andere acties vormden voor veel van onze cliënten een lichtpuntje in donkere tijden. En onze medewerkers hebben het als een welkom steuntje in de rug ervaren. Het heeft onze hele organisatie goed gedaan dat de omgeving van onze locaties zo’n grote betrokkenheid heeft betoond. Dank aan iedereen daarvoor."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden