Zes wandelingen voor iedereen tijdens zomervakantie

Epe - Koppel-Swoe en Heel Epe Beweegt houden in de zomer extra activiteiten voor inwoners van de gemeente Epe. Er zijn wandeltochten voor verschillende doelgroepen, in samenwerking met Wios Epe. 

Per wandeling zijn er extra’s, zoals sportieve opdrachten en een soort vossenjacht voor kinderen. Ontdek de omgeving en kom gezellig samen in beweging. 

Op maandag 27 juli, 3, 10 en 17 augustus zijn er door Wios Epe verschillende routes van 6 kilometer uitgezet. 

Op 27 juli is de start om 14.00 uur met jonge mantelzorgers en basisschoolkinderen van 6 tot en met 12 jaar. Tijdens het wandelen zijn er sportieve opdrachten uitgezet.

Op 3 augustus is de route voor de 60-plus inwoners van de gemeente Epe uitgezet. De start is om 10.00 uur en aan het einde wordt er voor een kopje koffie gezorgd.

Op 10 augustus kunnen ouders met kinderen tot en met 8 jaar tijdens de route op zoek gaan, een soort vossenjacht. De start is om 10.00 uur.

Op 17 augustus kan iedereen meedoen die graag (nog een keer) wil wandelen.

De vier wandelactiviteiten starten vanaf het clubgebouw van Wios Epe aan de Lohuizerweg 18 te Epe. 

Daarnaast zijn er nog een tweetal wandeltochten in het Kroondomein te Vaassen op donderdag 6 augustus en donderdag 10 september. Om 9.30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg, men kan over het wildrooster rijden tot de volgende kruising. Rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

Deelnemers dienen zich van te voren aan te melden, zodat bekend is hoeveel deelnemers mee doen en de anderhalve meter afstand gehandhaafd kan worden.

Aanmelden voor de wandelactiviteiten in Epe kan via www.heelepebeweegt.nl en voor de wandelingen in het Kroondomein via Karien van den Berg, k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Kijk voor meer informatie over het zomerprogramma op www.koppelswoe.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden