Wandeling over Landgoed Vosbergen

Heerde - Rond kasteel Vosbergen in Heerde worden zaterdag 1 en 22 augustus en 5 en 19 september wandelingen gehouden, telkens van 13.30 tot 15.30 uur.  

Kasteel Vosbergen is een goed bewaard voorbeeld van een 17e-eeuws Edelmanshuis. Dit huis en het omringende landgoed zijn particulier eigendom en voor een groot deel in oorspronkelijke staat. Tijdens de Landgoedwandeling horen de deelnemers meer over de geschiedenis, het heden en de toekomst van het landgoed en over de daar levende flora en fauna en andere bijzonderheden. 

Na de wandeling worden ze ontvangen met een kop thee of koffie en een Heerdenaartje, binnen of buiten het Kasteel, afhankelijk van het weer.

Aantal inschrijvingen per groep is maximaal twaalf personen, de wandeling gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Individuele of groepsinschrijving mogelijk. Bij groepsinschrijving is uitbreiding van het arrangement met lunch, high tea of high wine mogelijk.

Aanmelding via: www.kasteelvosbergen.nl, kosten voor deelname zijn 15 euro, de betaling is de reservering.

Verzamelpunt is het voorplein van Kasteel Vosbergen aan de Vosbergerweg 38 in Heerde.

De inkomsten van de Landgoedwandeling zijn geheel bestemd voor de instandhouding van het landgoed.

Als de regen écht met bakken uit de hemel valt zonder onderbreking, gaat de wandeling niet door en wordt verplaatst naar een ander tijdstip. Geld wordt geretourneerd. Afbellen met geld retour kan tot drie dagen vóór de Landgoedwandeling.

Meer berichten