Foto:

Willem Gunneman en Jan Vayne treden op in Fruittuin

Oldebroek - Toetsen-virtuoos Jan Vayne uit Zwolle en woordkunstenaar Willem Gunneman uit Hattem treden zaterdag 8 augustus op in Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. Ze tekenen samen voor een voorstelling vol bijzondere kleinkunstliedjes, als ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld en Frans Halsema’s ‘Voor haar’, muzikale wendingen en persoonlijke verhalen. Ze vormen de vaderlandse top van de improvisatie. De voorstelling duurt van van 19.00 tot 22.00 uur.

Het grote regelmaat verleent Willem medewerking aan radio- en televisieprogramma’s. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar, vertolkt door Karin Bloemen, Hadewych Minis en Berget Lewis. Daarnaast schrijft Willem voor tal van Nederlandse artiesten hit na hit. Jan Vayne is wereldwijd bekend als virtuoos en creatief pianist die voortbouwt op de stijl van de grote romantische componisten. Jan beheerst alle denkbare stijlen en weet klassiek en pop naadloos te verbinden. In 1997 volgt internationale bekendheid na zijn recital tijdens de inauguratie van president Bill Clinton. Jan Vayne heeft sindsdien tientallen albums en concertseries op zijn naam staan.

Fruittuin Verbeek heeft fruitboomgaarden en een boerderijwinkel. Afhankelijk van het weer wordt het terras of de zwarte schuur gebruikt voor de voorstelling. Kaarten van 22,50 euro, via www.westerincsmusicsessions.nl.

Meer berichten