Foto: Fred Rijckenberg
Sport

Toyota Wagenmakertoernooi van KCVO trapt af

 Vaassen - Het 52ste KCVO sportfestijn mag dan dit jaar niet doorgaan, het Toyota Wagenmakertoernooi wordt wél gespeeld. Dat melden het bestuur van voetbalvereniging KCVO en sponsor Toyota Wagenmaker.

"De KNVB wil in september de wedstrijden weer opstarten, dit is een mooie praktijkoefening", laat KCVO weten. "Het doet ons voetbalhart goed dit vaste onderdeel van ons traditionele sportfestijn door te kunnen laten gaan. Natuurlijk doen we dat volgens de maatregelen die de overheid voorschrijft in verband met corona."

SV Vaassen heeft laten weten deze keer niet mee te doen, maar de wedstrijdcommissie heeft in vv Beekbergen een waardige vervanger gevonden. SV Epe, vv WWNA en vv KCVO zijn de vertrouwde partijen in de poule. De wedstrijden zijn op donderdag 20 augustus en op zondag 23 augustus op sportpark De Egelbeek.

Loting leverde het volgende programma op: donderdag 20 augustus om 19.30 uur sv Epe tegen de vv WWNA op veld 2. Om 20.00 uur gevolgd door vv KCVO tegen vv Beekbergen op veld 1. Zondag 23 augustus start om 12.00 uur de wedstrijd om de 3e en de 4e plaats op veld 2. Om 14.00 uur wordt de finale gespeeld op veld 1. Deze wedstrijden duren twee keer 45 minuten. Daarnaast wordt, volgens traditie, op zondag 23 augustus om 10.00 uur de wedstrijd KCVO 2 tegen Vaassen 2 gespeeld.

Voor de gasten van het toernooi gelden de bekende regels: blijf thuis bij gezondheidsklachten en houdt u aan de anderhalve meter afstand. Niet alleen langs de lijn en op de tribune, ook bij de gezelligheden in de kantine en op het terras zijn deze van kracht. Zitten is hier verplicht, vandaar dat KCVO zorgt voor een vergroot terras. Blijkt er toch geen plek, dan wordt een bezoeker verzocht huiswaarts te keren. Op beide wedstrijddagen geldt een duidelijke sluitingstijd van terras en kantine.

Meer berichten